A+ A A-

> BELEEF BLERICK

"Bliërick, mien dörp!" In de wereld van digitalisering lijkt alles dichterbij te zijn, maar voelt het af en toe ook zo ver weg. Ook in het medialandschap gebeurt vanalles. Fusies & stopzetting van mooie initiatieven zijn momenteel heet nieuws... Doodzonde! Als centrummanager, lokaal betrokken ondernemer, verenigingsman en Ald-Prins van de Wortelepin gaat ook Blerick me nauw aan het hart.

VUL HIER DE ENQUETE IN VIA BLERICK VINDT DAT

BELEEF BLERICK

Om die lokale betrokkenheid gaat het nu juist. Zeker als je een stadsdeel aantrekkelijk en betrokken wilt houden. Deel je werk, je sport, je hobby, een aanbieding, de voetbaluitslag, een voorstelling, primeur of activiteit, belangrijke informatie en je levensverhaal met elkaar! Dát zorgt voor verbinding in deze snelle tijd. Daarom onderzoeken we momenteel of we op basis van de "Blerickse Community" voldoende draagvlak kunnen creëren om een gedeeld platform te maken. Graag bieden we alle betrokkenen zoals de inwoners, winkeliers, de markt, (sport- muziek en andere) verenigingen, het Wijkoverleg, ondernemers, scholen en gemeente een lokaal platform. Een platform waar we wonen, werken, winkelen, verblijven, leven in Blerick met elkaar kunnen delen. We zullen binnenkort velen gaan bevragen naar hun mening. We onderzoeken via een project van "Vindt dat" of er bestaansrecht is. Wat vindt Blerick? Vul de enquête in en geef uw mening!

Voor alles wat Blerick beleeft...

VUL HIER DE ENQUETE IN VIA BLERICK VINDT DAT

> DE SAUS VAN JOEP...

Met de saus van Joep wordt het echt smullen! Met ambachtelijke passie wordt de saus bereid door Meesterkok Joep Bindels. En niet zomaar een sausje. Een satésaus met vele zekerheden! NO LEMON marketing communications uit Venlo werd als creatieve partner gevraagd om de merkintroductie mee te begeleiden. De 3 belangrijkste zaken zijn in beeld gebracht:

  1. De meesterkok zelf maakt het ambacht. Met een guitig gezicht geeft hij smoel aan het product;
  2. De 5 ambachtelijke zekerheden zijn het onderscheidend vermogen! (zie hieronder welke dat zijn!);
  3. Het label is herkenbaar en geschikt gemaakt voor een "hele range van sausen", daarover later meer...

De 5 zekerheden van de ambachtelijke satésaus:

  1. 35 dagen gekoeld houdbaar, ready to go bij 4 graden celsius.
  2. Wekelijks vers bereid op basis van verbruik. Altijd verse saus!
  3. Levering één keer per week, op een vaste dag.
  4. Verkrijgbaar in hoeveelheden van 10, 5 of 3 kilo. Dus nooit te veel :)
  5. Zeer geschikt om au bain-marie te bereiden. Langer warm, altijd klaar!

Meer weten over dit concept en de saus van Joep? check de saus van joep punt nl! 

Bent u ook toe aan een nieuw sausje voor uw bedrijf, product of dienst? Wordt het tijd voor echte merkactivatie? Neem contact op met Sjoerd van Heijster van NO LEMON. "The proof of the pudding is in the eating".

> NEURO NOG WAT?

NO LEMON verhuisd

SNAP JE? Neuronen, synapses, brains... het draait om de Nucleas Accumbus! Als we die op de juiste wijze weten te prikkelen, wordt een behoefte bevredigd!

AANDACHT = OMZET = RESULTAAT!
NO LEMON marketing communications nam onlangs deel aan de praktijkdag van de in totaal 3 maanden durende Masterclass Neuromarketing & gedragsbeïnvloeding van de Academie voor gedragskennis. Waanzinnig interessante verdieping als mens en als marketeer! Wil je echt onderscheidend zijn, zonder dat de theorie je tegenhoudt? Stap dan samen met NO LEMON in de wereld van marketing communicatie van vandaag!

PS: Hein Heijen, bedankt voor je inspiratie en tot snel. We hebben nog veel werk te verzetten met z'n allen!

food for thought!

quote-branding-is-not-about-what-something-says-or-what-it-means-but-how-it-makes-us-feel-martin-lindstrom-154-45-84.jpg

attention = profit

Logo_Bodembouw.jpg

Adformatie

together = more

Wynen-bouw-logo.jpg

statistieken van deze site

Bezoekers
1
Artikelen
30
Artikelen bekeken hits
355259